Jäsenristeilyllä Atomirotta, Mr Hyde XL, karaokekisa ja paljon muuta

Onhan kalenterissasi jo kevään hienoin jäsentapahtuma, Teollisuusliiton jäsenristeily 26.–27.5.?

Kerää porukka, ja tee varaukset mahdollisimman pian, jotta varmistatte paikkanne haluamassanne hyttiluokassa. Risteilyn hinta sisältää valitun hytin lisäksi ihanan buffet-illallisen, herkullisen meriaamiaisen, laadukkaan ohjelman laivalla sekä yllätyksiä.

Ohjelmassa on muun muassa karaokekilpailu, liiton johdon kyselytunti, tanssimusiikkia, Machines-elokuvan näytös, hulvaton taikashow ja lisäksi muuta ohjelmaa. Lavalle nousee Atomirotta, joka yhdistelee musiikissaan rappia, bluesia, funkia, jazzia ja punkia. Myöhäisillan bileet pystyttää coverbilebändi Mr Hyde XL, jonka valikoimaan kuuluvat parhaat biisit suomipopista kasarirokkiin.

Risteilyllä pääset tutustumaan myös liiton ja yhteistyökumppaneiden toimintaan esittelypisteillä.

Kerrothan osallistumisestasi myös muille osallistujille Facebookissa tapahtumassa Teollisuusliiton jäsenristeily!

Lue lisää ja varaa paikkasi heti