Ammattitaitoa yhdessä -foorumit tulossa syksyllä

Mitä ammatillisen koulutuksen uudistus merkitsee työyhteisön kannalta? Miten opetuksen sisältöä tulisi kehittää työelämän tarpeita vastaavaksi? Syksyllä alkaa Ammattitaitoa yhdessä -hanke. Eri puolilla Suomea järjestetään alueellisia työelämäfoorumeita. Jo nyt on hyvä merkitä kalenteriin niiden päivämääriä.

Teollisuusliiton aktiivit voivat tuoda työelämäfoorumien keskusteluihin työntekijöiden näkemyksiä opetuksesta ja oppimisesta. Varsinkin luottamusmiesten ja työsuojeluvaltuutettujen toivotaan löytävän tiensä tapahtumiin, mutta osallistuminen on suotavaa kaikille aihepiiristä kiinnostuneille.

Ammattitaitoa yhdessä on EU-rahoitettu hanke, jonka järjestelyjä hoitavat ely-keskukset sekä Työväen Sivistysliitto. Tutustu hankkeen sivuihin ja Facebook-sivuun.

Alueellisten foorumien päivämäärät:
To 6.9. Tornio, ilmoittaudu 30.8. mennessä