Lomalle Metallikeroon

Lomanviettopaikka harkinnassa? Ota harkintaan ja kerro myös tuttavillesi Metallikerosta! Se on Teollisuusliiton omistama asuntohotelli upeassa Lapin tunturimaisemassa ja jäsenten käytettävissä ympäri vuoden.

Metallikero sijaitsee Pelkosenniemellä, Pyhätunturin kyljessä. Etäisyyttä Rovaniemelle on 130 kilometriä ja Kemijärvelle 40 kilometriä. Liikunnan harrastusmahdollisuudet ovat erinomaiset: vuodenajasta riippuen voit lasketella, hiihtää, kalastaa tai vaeltaa.

Metallikerossa on kaksitoista kahden hengen ja kuusi kolmen hengen huonetta. Huoneissa on keittonurkkaus, televisio, kiinteä internetyhteys, suihku sekä vessa. Saunatila on yhteinen, miehillä ja naisilla omat vuoronsa. Paikka sopii hyvin myös lapsiperheille, ja lapsille onkin Metallikerossa oma leikkihuone.

Majoitushinnat ovat liiton jäsenille kohtuullisia huonehintoja.

Varaukset Metallikeroon tehdään Hotelli Pyhätunturista, puh. 0400 101 695 tai