Jäsenkalenteri yhä tilattavissa

Teollisuusliiton kalenterin vuodelle 2019 voi edelleen tilata eAsioinnin kautta. Taskukokoinen, kaksikielinen kalenteri on liiton jäsenille maksuton. Kalenterista voi myös lähettää palautetta liiton sivujen kautta.

Palautelomakkeessa voi esittää kalenteria koskevia kehitysehdotuksia, joita tulevina vuosina otetaan mahdollisuuksien mukaan huomioon.

Tilaaminen onnistuu liiton kirjautumalla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla eAsiointiin. Valitse kohdasta Jäsenedut ⇒ Kalenteri ⇒ merkitse ”Tilaan”.

Kalenteri toimitetaan postitse kotiin ja tilaus on voimassa myös tulevina vuosina. Tilaaminen on mahdollista myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai soittamalla numeroon 020 690 446.