Seuraa liiton ohjeistuksia koronavirukseen liittyen – aluetoimistot palvelevat elokuusta alkaen ajanvarauksella

Keräämme keskitetysti koronavirusepidemiaan liittyvää tietoa koronasivuille www.teollisuusliitto.fi/korona. Sivuilta löydät olennaiset kysymykset ja vastaukset palkanmaksusta, korvauksista sekä työntekijöiden oikeuksista ja velvollisuuksista koronavirusepidemiaan liittyen.

Päivitämme sivua säännöllisesti tilanteen kehittyessä. Viimeisimmät päivitykset ohjeistuksiin on tehty 6.7.2020.

25.3. sivuille on lisätty sopimusalakohtaiset pöytäkirjat koronaviruksen vaikutusten lieventämiseksi työehtosopimukseen tehtävistä väliaikaisista muutoksista.

Seuraa myös liiton verkkosivujen ajankohtaisia uutisia ja somekanavia.

Aluetoimistot suljettu, palvelu jatkuu elokuusta alkaen ajanvarauksella

Aluetoimistoista saa jäsenpalvelua puhelimitse ja sähköpostitse 3.7. saakka. Koronavirusepidemian vuoksi henkilökohtaista palvelua ei ole toistaiseksi ollut saatavissa. Liiton kaikki aluetoimistot ovat kokonaan suljettuina 6.–27.7.

Elokuun alussa aluetoimistoissa siirrytään kuitenkin ajanvarausjärjestelmään, jolloin henkilökohtainen asiointi onnistuu varaamalla oma vierailuaika aluetoimitsijalta tai toimistosihteeriltä. Lue lisää täältä.

Jäsenpalvelua hoidetaan edelleen sekä puhelimitse että sähköpostitse. Yhteystiedot löytyvät täältä.