Seuraa liiton ohjeistuksia koronavirukseen liittyen – aluetoimistot palvelevat elokuusta alkaen ajanvarauksella

Keräämme keskitetysti koronavirusepidemiaan liittyvää tietoa koronasivuille www.teollisuusliitto.fi/korona. Sivuilta löydät olennaiset kysymykset ja vastaukset palkanmaksusta, korvauksista sekä työntekijöiden oikeuksista ja velvollisuuksista koronavirusepidemiaan liittyen.

Työterveyslaitos on julkaissut 28.8. päivitetyt ohjeet koronatartunnan riskin arvioimiseksi työpaikalla. Voit tustua ohjeisiin tästä linkistä.

Päivitämme sivua säännöllisesti tilanteen kehittyessä. Viimeisimmät päivitykset liiton omiin ohjeistuksiin on tehty 6.7.2020.

25.3. sivuille on lisätty sopimusalakohtaiset pöytäkirjat koronaviruksen vaikutusten lieventämiseksi työehtosopimukseen tehtävistä väliaikaisista muutoksista.

Seuraa myös liiton verkkosivujen ajankohtaisia uutisia ja somekanavia.

Aluetoimistojen palvelut elokuusta alkaen ajanvarauksella

Elokuun alussa on aluetoimistoissa siirrytty ajanvarausjärjestelmään, jolloin henkilökohtainen asiointi onnistuu varaamalla oma vierailuaika aluetoimitsijalta tai toimistosihteeriltä. Lue lisää täältä.

Jäsenpalvelua hoidetaan edelleen myös sekä puhelimitse että sähköpostitse. Yhteystiedot löytyvät täältä.