Hyvinvointilomien työttömien lomalla 25.–30.1. myös IT-koulutusta

Hyvinvointilomien Lomakeskus Huhmarissa 25.–30.1.2021 järjestettävällä työttömien lomajaksolla on tarjolla myös IT-koulutusta.

Koulutuksesta vastaa Työväen Sivistysliiton kouluttaja ja se koostuu muun muassa tietokoneen peruskäyttötaitojen syventämisestä, tiedonhaun perusteista ja sosiaalisesta mediasta sekä viestinnästä. Koulutusta järjestetään tiistaista perjantaihin päivittäin kolmen tuntia.

Loma tarjoaa irtioton arjesta, monipuolista liikuntaa ja ulkoilua, tietoiskuja ja pelejä yhdessä lomaryhmän kanssa sekä hemmotteluhetkiä vesimaailman poreissa. Lomaan sisältyy täysihoito; aamiainen, lounas ja päivällinen. Ohjattua ohjelmaa on kaksi kertaa päivässä, paitsi tulo- ja lähtöpäivänä.

Lomajakson omavastuuosuus on 50 euroa/aikuinen.

Jos olet halukas osallistumaan, hae lomalle tästä linkistä 30.11. mennessä.