Seuraa liiton ohjeistuksia koronavirukseen liittyen – uusia ohjeistuksia ammattiosastoille

Keräämme keskitetysti koronavirusepidemiaan liittyvää tietoa koronasivuille www.teollisuusliitto.fi/korona. Sivuilta löydät olennaiset kysymykset ja vastaukset palkanmaksusta, korvauksista sekä työntekijöiden oikeuksista ja velvollisuuksista koronavirusepidemiaan liittyen.

13.11. koronasivuille on lisätty uusia korona-ajan ohjeistuksia ammattiosastoille. Ohjeet koskevat turvallisten kokousten ja tapahtumien järjestämistä sekä korona-ajan äänestys- ja vaalijärjestystä. Tutustu ohjeisiin täällä.

Työterveyslaitos on julkaissut 28.8. päivitetyt ohjeet koronatartunnan riskin arvioimiseksi työpaikalla. Voit tustua ohjeisiin tästä linkistä.

Päivitämme sivua säännöllisesti tilanteen kehittyessä. Viimeisimmät päivitykset liiton omiin ohjeistuksiin on tehty 6.7.2020.

25.3. sivuille on lisätty sopimusalakohtaiset pöytäkirjat koronaviruksen vaikutusten lieventämiseksi työehtosopimukseen tehtävistä väliaikaisista muutoksista.

Seuraa myös liiton verkkosivujen ajankohtaisia uutisia ja somekanavia.

Aluetoimistojen palvelut elokuusta alkaen ajanvarauksella

Teollisuusliiton aluetoimistot pidetään toistaiseksi suljettuina, joten tapaamisia varten on varattava aika etukäteen. Vierailuajan voi varata aluetoimitsijalta tai toimistosihteeriltä.

Ajanvarausjärjestelmällä liitto haluaa edelleen suojella jäseniä ja liiton henkilöstöä koronavirustartunnoilta. Lue lisää täältä.

Jäsenpalvelua hoidetaan edelleen myös sekä puhelimitse että sähköpostitse. Yhteystiedot löytyvät täältä.