Liiton jäsenristeily siirretään keväälle 2022

Teollisuusliiton jäsenristeily siirretään koronatilanteen vuoksi huhtikuulta 2021 uuteen ajankohtaan, eli risteily seilataan 7.–8.5.2022.

Jo tehdyt matkavaraukset säilyvät voimassa. Matkapojat päivittää automaattisesti varausten lähtöpäivän ensi vuoden toukokuulle ja on yhteydessä matkanvaraajiin. Kannattaa odottaa rauhassa Matkapoikien yhteydenottoa, eli matkanvaraajien ei tarvitse tehdä mitään tässä vaiheessa.

Kun jäsenristeilyn myynti avataan uudestaan, tiedotetaan siitä erikseen liiton verkkosivuilla ja Facebookissa.

Huomio! Myös tänä keväänä tapahtuu: Lauantaina 10.4.2021 kello 18 tapaamme verkossa Teollisuusliiton risteilyetkojen merkeissä. Luvassa on laadukasta viihdettä ja painavaa asiaa. Pysy kuulolla, tiedotamme etkoista lisää kanavillamme lähiaikoina!