Seuraa liiton ohjeistuksia koronavirukseen liittyen – koronaohjetta on päivitetty 20.8.

Keräämme keskitetysti koronavirusepidemiaan liittyvää tietoa koronasivuille www.teollisuusliitto.fi/korona. Sivuilta löydät olennaiset kysymykset ja vastaukset palkanmaksusta, korvauksista sekä työntekijöiden oikeuksista ja velvollisuuksista koronavirusepidemiaan liittyen.

Päivitämme sivua säännöllisesti tilanteen kehittyessä. Viimeisimpänä päivityksenä on 20.8. lisätty seuraavat kohdat:
22. Työnantajan oikeus saada tietoja työntekijöiden rokotuksista
23. Rokottamattoman työntekijän siirtäminen eri tehtäviin
24. Työnteon estyminen ja palkanmaksu
25. Työnteko asiakasyrityksessä

Seuraa myös liiton verkkosivujen ajankohtaisia uutisia ja somekanavia.

Aluetoimistot palvelevat maanantaisin, muina aikoina aluetoimistoilla voi vierailla vain henkilökohtaisella ajanvarauksella

Aluetoimistot ovat avoinna maanantaisin kello 9–15. Muina aikoina aluetoimistoilla voi vierailla vain henkilökohtaisella ajanvarauksella. Varaa aika aluetoimitsijalta tai toimistosihteeriltä puhelimitse tai sähköpostilla.

Jäsenpalvelua hoidetaan edelleen myös sekä puhelimitse että sähköpostitse. Yhteystiedot löytyvät täältä.