Testaa digipeliä yritysturvallisuuden kehittämiseen

Yritysturvallisuus-digipeli on Teollisuusliiton, Teknologiateollisuuden ja Topaasia Oy:n yhdessä kehittämä keskustelupeli, jonka tavoitteena on yritysturvallisuuden edistäminen.

Pelin avulla voidaan tehdä kehitystyötä osallistamalla koko henkilöstöä. Mitä paremmin turvallisuus on arjessa johdettua ja ymmärrettyä, sitä paremmat mahdollisuudet se antaa myös selviytyä mahdollisista kriiseistä.

Yksittäinen peli-istunto vie aikaa noin tunnin ja tarvitset vain internetyhteyden ja laitteen, joka on yhteydessä verkkoon. Sopiva määrä pelaajia on 4–8, jotta keskustelulle, ideoille ja ajatuksille jää tilaa.

Peli on maksuton ja se on kohdennettu pk-yrityksille, mutta sitä voidaan hyödyntää niin suurissa kuin pienissä yrityksissä. Kohderyhmää ovat niin yrityksen johto kuin työntekijätkin. Kaikki voivat ottaa asioita esiin omasta näkökulmastaan, mikä nostattaa uusia näkökulmia yhteiseen pelipöytään.

Tilaa ja testaa yritysturvallisuuden digipeli tästä.

Lisätietoja: sopimusasiantuntija Jukka-Pekka Hiltunen, puh. 040 769 4698, [email protected]