Vielä ehdit ilmoittautua Kansainvälinen edunvalvonta ja solidaarisuus -kurssille

Huomio kaikki kansainvälisestä toiminnasta kiinnostuneet teollisuusliittolaiset! Tervetuloa Murikkaan Kansainvälinen edunvalvonta ja solidaarisuus -kurssille 15.–17.11.

Kurssilla muun muassa tavataan etäyhteyksillä yhteistyökumppaneitamme Indonesiassa, Myanmarissa, Mosambikissa, Malawissa ja Kolumbiassa. Matkaoppaana Murikassa on IndustriALL Globalin solidaarisuushankkeista vastaava Fons Vannieuwenhuyse.

Saat myös perustiedot liiton kansainvälisestä toiminnasta sekä tuoreimmat uutiset kansainvälisistä federaatioista (Pohjoismaat, Eurooppa ja globaali) ja kuulet SASKin ajankohtaiskatsauksen.

Kurssi sopii kaikille, joita kansainväliset asiat kiinnostavat – niin uusille kuin konkareille.

Ilmoittaudu Telmon kautta