Hifistudion lyömätön joululahjatarjous vain Teollisuusliiton jäsenille – tutustu ja tilaa!

Nyt saat Hifistudiolta laadukkaat JoyActorin langattomat nappikuulokkeet + langattoman latausalustan ja PowerRecover-hierontavasaran edullisin tarjoushinnoin. Tilaa vaikka lahjaksi itsellesi tai pukinkonttiin! Tarjous on voimassa 15.11.–15.12.2021.

Tarjoushinnan saadaksesi tarvitset salasanan, jonka löydät mobiilijäsenkortistasi tai marraskuun Tekijä-lehdestä (ilmestyy 17.11.). Mobiilikortin latausohjeet löydät tästä.

Lisäksi saat 10 % alennusta kotimaisista Genelecin kaiuttimista kampanja-aikana. Saat alennuksen syöttämällä ostoskorissa koodin, jonka löydät mobiilikortista tai marraskuun Tekijästä.

Tarjoustuotteet

• JoyActor – TinyMate X Talk -langattomat nappikuulokkeet + latausalusta Nyt 79,90 € (norm. 198,90 €). Sisältää: TinyMate X Talk kuulokkeet ja TinyPlate langattoman latausalustan kuulokkeille ja puhelimille,
  • JoyActor PowerRecover -hierontavasara 86,90 € (norm. 159 €)
  • Paketti: JoyActor – TinyMate X Talk + hierontavasara 159,90 € (norm. 357,90 €). Sisältää: TinyMate X Talk kuulokkeet, TinyPlate langattoman latausalustan kuulokkeille ja puhelimille sekä PowerRecover-hierontavasaran.

Tutustu tuotteisiin ja tilaa osoitteesta hifistudio.fi/teollisuus. Syötä salasana ja lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin.

Supertarjoukset vain teollisuusliiton jäsenille. Max 2 tarjouspakettia / jäsen. Tarjoushintaisia tuotteita on saatavilla rajoitetusti.

Tarjoukset ovat voimassa myös Hifistudion myymälöissä (Helsinki, Tampere, Turku, Jyväskylä ja Oulu). Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin! Varaudu esittämään jäsenkortti tarjoushinnan saadaksesi. Katso myymälöiden yhteystiedot ja aukioloajat tästä.