CityShopparin kesäkampanja Teollisuusliiton jäsenille: Elisa Kirja ja Elisa Viihde Viaplay etuhintaan

Teollisuusliiton jäsenenä saat nyt Elisa Kirja Premium -palvelun kolmeksi kuukaudeksi puoleen hintaan, eli vain 8,49 €/kk, minkä jälkeen tilaus jatkuu 16,99 €/kk. Elisa Kirja Premium sisältää huimat 110 tuntia kuuntelu- ja lukuaikaa joka kuukausi.

Elisa Kirja on kotimainen kirjapalvelu, jonka valtavasta valikoimasta löydät aina mieleistä kuunneltavaa ja luettavaa.

Elisa Kirja -kampanja on voimassa CityShoppari-sovelluksessa 31.8.2023 asti.

Elokuvia ja alkuperäissarjoja jäsenetuhintaan

Elisa Viihde Viaplay -palvelusta katsot suositut alkuperäissarjat ja huippuleffat ensimmäisten joukossa. Nauti valtavasta valikoimasta kotimaisia, pohjoismaisia sekä kansainvälisiä laatusarjoja ja -elokuvia. Jatkuvasti uusiutuva valikoima, jota et muualta näe.

Nyt saat Elisa Viihde Viaplayn kolmeksi kuukaudeksi puoleen hintaan. Edun arvo 19,48 €.

Lunasta Elisa Viihde Viaplay -etusi CityShoppari-sovelluksessa olevalla koodilla 1.7.2023 mennessä osoitteesta viaplay.fi/redeem. Etujakson jälkeen tilaus jatkuu normaaliin hintaan 12,99 €/kk. Voit irtisanoa tilauksen milloin haluat. Tarjous koskee vain uusia Elisa Viihde Viaplay -asiakkaita.

Eikö sinulla vielä ole CityShopparia? Teollisuusliiton jäsenenä löydät CityShopparin latauslinkin mobiilijäsenkortistasi.