Hyödynnä Ikaalinen Spa & Resortin kesän jäsenetukampanja

Teollisuusliiton jäsenenä saat Ikaalinen Spa & Resortin majoituksista – 50 % alennusta päivän hinnasta 1.5.–30.6.2023.

Hyödynnä erikoistarjous touko-kesäkuussa ja lomaile Resortilla huippuhintaan. Saat kaikki majoitusvaihtoehdot – 50 % alennuksella Ikaalinen Spa & Resort -verkkokaupasta, kun käytät varatessasi alennuskoodia. Löydät koodin Teollisuusliiton mobiilijäsenkortin päävalikosta kohdasta Kesäetu Ikaalinen Spa & Resortilta.

Kaikkiin majoituksiin sisältyy lisäksi aamiainen sekä kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö.

Varaukset suoraan verkkokaupasta ikaalinenspa.fi. Tarjous koskee vain uusia varauksia, ei voida yhdistää muihin tarjouksiin, rajoitettu saatavuus. Voimassa majoituksiin 1.5.–30.6.2023 välillä niin kauan kuin huoneita riittää. Majoitus maksetaan varatessa, ei peruutus- tai vaihto-oikeutta. Tapahtumaliput myydään erikseen. Lisävuoteet normaalihinnalla.

Osoite: Ikaalinen Spa & Resort, Huvilatie 2, 39500 Ikaalinen

Teollisuusliiton jäsenenä voit majoittua jäsenetuhintaan myös kampanja-ajan jälkeen. Lue lisää.