Teollisuusliitto hakee yhteiskuntasuhteiden asiantuntijaa

Etsimme Teollisuusliittoon rautaista yhteiskunnallisen vaikuttamisen ja ulkoisen viestinnän ammattilaista osaksi yhteiskunnallisen vaikuttamisen yksikköämme. Osallistut liiton teollisuus- ja elinkeinopoliittiseen vaikuttamiseen sekä yhteydenpitoon valtionhallintoon ja etujärjestöihin. Toimit liiton johdon ja koko organisaation näkemyksellisenä tukena paikallisissa ja valtakunnallisissa mediasuhteissa sekä yhteiskuntavaikuttamisessa. Ymmärrät myös markkinoinnin lait ja vaikutukset työssämme.

Sinulla on jo vahvat yhteiskunnalliset verkostot ja kyky rakentaa ja luoda uusia tarpeen mukaan. Pystyt reagoimaan tarvittaessa nopeasti toimintaympäristön muutoksiin. Pidät hermostumatta ohjat käsissäsi paineisissakin tilanteissa. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot ja modernin viestintä- ja mediakentän ymmärrys.  Kommunikoit sujuvasti sekä toisella kotimaisella kielellä että englannilla. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto. Ay-liikkeen tuntemuksesi on eduksi.

Tarjoamme sinulle mahtavan näköalapaikan suomalaiseen työelämään, mahdollisuuden vaikuttaa sekä kokeneen, aktiivisen ja osaavan työyhteisön työsi tueksi.

Tehtävässä aloitus mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Hae tästä viimeistään 1.10.2023

Lisätietoja tehtävästä antaa yhteiskuntasuhdepäällikkö Timo Nevaranta (puh. 050 574 1430) seuraavina soittoaikoina: perjantaina 15.9. kello 9–11, maanantaina 18.9. kello 9–11 ja perjantaina 22.9. kello 9–11. Voit lähestyä Timoa myös sähköpostitse: [email protected].