Teollisuusliitto hakee kansainvälisen yksikön päällikköä

Etsimme Teollisuusliiton kansainväliseen yksikköön päällikköä vastaamaan liiton kansainvälisten yhteyksien kehittämisestä ja koordinoinnista sekä johtamaan ja kehittämään yksikön toimintoja.

Etsimämme henkilö on kiinnostunut edistämään työelämän perusoikeuksia kehitysmaissa ja kehittyvissä teollisuusmaissa. Lisäksi hän osallistuu monikansallisten yritysten toiminnan valvontaan ja antaa panoksensa teollisuustyöntekijöiden aseman turvaamiseen kotimaassa ja ulkomailla.

Työhön kuuluu vastata kansainväliseen edunvalvontaan ja yhteistyöhön sekä solidaarisuustoimintaan liittyvien asioiden valmistelusta, hoitamisesta ja koordinaatiosta.

Tehtävässä edellytetään globaalien työelämäkysymysten ymmärrystä sekä kokemusta ay-toiminnasta ja esihenkilönä toimimisesta. Myös erinomaiset verkostoitumis- ja vuorovaikutustaidot, laajojen asiakokonaisuuksien hallinta, ratkaisukeskeinen työote sekä sujuva englannin kielen taito ja matkustusvalmius ovat tehtävässä välttämättömiä.

Odotamme hakemuksia viimeistään 3.12.2023. Voit hakea paikkaa tästä linkistä.

Lisätietoja tehtävästä antavat puheenjohtaja Riku Aalto sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse, puh. 0400 711 072, seuraavina soittoaikoina: keskiviikkona 22.11. kello 13–15 sekä keskiviikkona 29.11. kello 14–16, ja kansainvälisen toiminnan päällikkö Jari Hakkarainen sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse, puh. 040 829 4371, seuraavina soittoaikoina: perjantaina 24.11. kello 14–15.30, maanantaina 27.11. kello 14–16 ja torstaina 30.11. kello 9–11.