Helsingin, EsKiVan ja Keski- ja Pohjois-Uudenmaan yhteistyöryhmät

Helsingin, EsKiVan ja Keski- ja Pohjois-Uudenmaan yhteistyöryhmien yhteinen Ay-koulu 5 Yritystalous lauantaina 15.8.2020
Teollisuusliiton kokoustiloissa,  Hakaniemenranta 1 A, 00530 Helsinki.
Tilaisuus alkaa kello 9.30 ilmoittautumisella ja kahvilla.
Koulutus alkaa kello 10 ja kestää kuusi oppituntia.

Koulutuksen aiheena on yritystalous ja sisältökuvausta päivitetään myöhemmin Grafinetin verkkosivulle.

Kouluttajana toimii Timo Eklund Teollisuusliitosta.

Ay-koulun omavastuu on 10 €/osallistuja. Omavastuulla katetaan päivän lounaspitsat.

Sitovat ilmoittautumiset ja omavastuuosuuden (10 €) maksu
perjantaihin 7.8. mennessä Grafinet ry:n tilille FI76 8000 1970 1248 80. Maksukenttään viite: Nimi / ay-koulu 5 Yritystalous. Erillistä laskua ei lähetetä.

Ay-kouluun ilmoittaudutaan sähköisesti 7.8. mennessä
Grafinetin sivuilla olevalla ilmoittautumislomakkeella.

Ammattiosasto 409 Grafinet maksaa matkakulut osallistujalle kuitteja vastaan ja perii ne edelleen Teollisuusliitosta liiton matkustusohjesäännön mukaisesti. Kuitit tulee toimittaa 24.8.2020 mennessä Tuija Pircklénille tuija.pircklen(at)grafinet.fi. Kilometrikorvaukset ilmoitetaan Tulorekisteriin.

Ay-koulun koulutustila vahvistuu Teollisuusliiton koulutusyksikön käsiteltyä kurssitukihakemuksen.

Lisätietoja: Markku Kyröläinen, markku.kyrolainen(at)gmail.com ja
Tuija Pircklén, tuija.pircklen(at)grafinet.fi