Helsingin, EsKiVan ja Keski- ja Pohjois-Uudenmaan yhteistyöryhmät

Helsingin, EsKiVan ja Keski- ja Pohjois-Uudenmaan yhteistyöryhmien yhteinen Ay-koulu 2 aiheena Urapalvelu.

Tule kuulemaan uudesta Urapalvelu-jäsenedusta torstaina 13.2.2020 Teollisuusliiton kokoustiloihin, Hakaniemenranta 1 A, 00530 Helsinki.
Tilaisuus alkaa kello 17 ilmoittautumisella ja kahvilla.
Koulutus alkaa kello 17.30 ja kestää kolme oppituntia.

Sinulla on mahdollisuus päästä oppimaan, miten voit Teollisuusliiton urapalvelun kautta tehostaa omaa työnhakuasi sekä koulutusmahdollisuuksiasi.
Urapalveluiden kautta saat vinkkejä työnhakuun, kehität osaamistasi ja voit löytää uusia tuulia urallesi. Kaipaako esimerkiksi ansioluettelosi tai hakemuksesi viilausta. Haluaisitko asiantuntijan ohjausta urapolullasi. Nyt sinulla on mainio mahdollisuus tutustua urapalvelun tarjontaan Ay-koulussa.

Ay-kouluun ilmoittaudutaan sähköisesti 10.2.2020 mennessä Grafinetin verkkosivuille olevalla ilmoittautumislomakkeella.

Ammattiosasto 409 Grafinet maksaa matkakulut osallistujalle kuitteja vastaan ja perii ne edelleen Teollisuusliitosta liiton matkustusohjesäännön mukaisesti. Kuitit tulee toimittaa 19.2.2020 mennessä Tuija Pircklénille, tuija.pircklen(at)grafinet.fi. Kilometrikorvaukset ilmoitetaan Tulorekisteriin.

Ay-koulun kouluttaja ja tarkka koulutustila vahvistuvat Teollisuusliiton koulutusyksikön käsiteltyä kurssitukihakemuksen ja tarvittaessa koulutuksen sisältökuvausta päivitetään tälle verkkosivulle.

Lisätietoja Heikki Kölhi, heikki.kolhi(at)pp.inet.fi ja
Tuija Pircklén, tuija.pircklen(at)grafinet.fi