If

Ifin jäsenvakuutukseen kuuluu matkavakuutus

Onko sinulla kysyttävää liiton jäsenyyteen sisältyvistä vakuutuksista tai Ifin tarjoamista jäseneduista? Ifin asiakaspalvelun chat palvelee sinua tällä sivulla suomeksi (arkisin kello 8–20, lauantaisin kello 10–16).

Koronavirusepidemian vuoksi palveluajoissa voi olla poikkeuksia, kannattaa siis tarkistaa palvelunumeroiden ja chat-palvelun aukioloaika Ifin sivuilta.

Teollisuusliiton jäsenenä saat

Liittovakuutuksen, johon kuuluu vapaa-ajan matkustajavakuutus sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

Matkustajavakuutuksesta on hyötyä, jos esimerkiksi loukkaannut tai sairastut        lomamatkalla. Matkustajavakuutukseen sisältyvät myös samalla matkalla mukana olevat omat alle 20-vuotiaat lapset ja lapsenlapset.

Tapaturmavakuutus kattaa tapaturmien hoitokuluja (kuten lääkärikäynnit) sekä sisältää turvaa pysyvän vammautumisen ja tapaturmaisen kuoleman varalta.

Järjestövakuutuksen liiton tilaisuuksissa sattuvien vahinkojen varalle.

Luottamushenkilöiden liittovakuutuksen, joka on tarkoitettu luottamushenkilörekisteriin kuuluville liiton jäsenille.

Tutustu vakuutusten sisältöön ja katso vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin osoitteessa if.fi/teollisuusliitto. Osoitteessa if.fi/omatsivut teet helposti ja hetkessä korvaushakemuksen, johon saat päätöksen useimmiten heti.

Sinua auttaa myös teollisuusliittolaisten oma palvelunumero Ifissä 010 19 19 95 maanantaista perjantaihin kello 8–20 ja lauantaista sunnuntaihin kello 10–16.

If tarjoaa myös Suomen edullisimman henkivakuutuksen* 61 prosenttia normaalihintoja edullisemmin

Henkivakuutus turvaa perheesi taloushuolilta, jos sinulle sattuisi pahin. Saat itsellesi ja puolisollesi henkivakuutuksen 61 prosenttia normaalihintoja edullisemmin osoitteessa henkivakuutuskuntoon.fi.

Voit myös täydentää liiton ottamaa tapaturmaturvaa Primus-tapaturmavakuutuksella. Samalla voit vakuuttaa edullisesti muut perheenjäsenesi tapaturmien varalta.

*Vakuutus- ja rahoitusneuvonta FINE:n tekemä hintavertailu 9/2016. Primus-henkivakuutuksen myöntää Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva. Primus-henkivakuutuksen myy If Vahinkovakuutus Oyj:n Suomen sivuliike.

Teollisuusliiton jäsenenä voit saada tuntuvia alennuksia myös muista vakuutuksistasi

Jo pelkällä oman kodin kotivakuutuksella tai kaskovakuutuksella pääset mukaan If Etuohjelmaan ja saat 11 prosentin alennuksen, kun vastaanotat vakuutuspostisi sähköisesti Omille sivuille. Parhaimmillaan alennuksesi on 16 prosenttia, sillä etusi kasvavat asiakkuutesi mukana.

If Etuohjelman jäsenenä kerrytät vahingottomilta vuosilta myös If Omavastuurahaa jopa 40 euroa vuodessa aina 200 euroon saakka. Omavastuurahalla voit pienentää omavastuutasi, jos vahinko sattuu.

Tutustu tarkemmin ja hyödynnä sinulle kuuluvat edut:

Tulosta työpaikan ilmoitustaululle tiedote jäsenten matkavakuutuksesta

Ifin henkivakuutuslaskuri

Henkivakuutus turvaa perheesi taloushuolilta, jos sinulle sattuisi pahin. Henkivakuutus kannattaa hankkia erityisesti silloin, jos perheessäsi on lapsia tai paljon lainaa.