Tallink Silja

Tallink Silja tarjoaa etuja vapaa-ajan matkustamiseen Club One -kanta-asiakasohjelman kautta. Club One on palkitseva kanta-asiakasohjelma, jossa on kolme tasoa: Bronze, Silver ja Gold.  Kun liityt Tallink Siljan Club One -kantaasiakasohjelmaan, pääset jäsenetuna suoraan ohjelman Silver-tasolle.

Liity nyt Club One -kanta-asiakkaaksi osoitteessa www.clubone.fi/erikoisliittyminen.

Liittyminen tapahtuu liiton sopimusetunumerolla. Mikäli olet jo Club One -jäsen, nykyinen kanta-asiakasnumerosi pysyy voimassa. Jos olet Bronze-tason asiakas, siirrämme sinut Silver-tasolle. Ilmoitathan kuitenkin Club One -kantaasiakasnumerosi, maininnan jäsenyydestäsi ja sopimusetunumeron sähköpostitse osoitteeseen [email protected], näin rekisteröimme Sinut sopimusetuasiakkaaksi ja postitamme tarvittaessa Silvertason kortin. Lisätietoa kanta-asiakkuudesta clubone.fi.

Käytä liittyessäsi sopimusetunumeroa: 7176

Viking Line

Viking Linen vapaa-ajan matkaedut ovat voimassa Teollisuusliiton jäsenille. Reitit, aikataulut, hinnat ja varaukset osoitteessa www.vikingline.fi/edut/sak.

Teollisuusliiton asiakasnumero on 330181.

Eckerö Line

Eckerö Line myöntää liiton jäsenille 20 prosentin alennuksen päivän henkilölippujen risteily- tai reittimatkojen verkkokauppahinnasta (1.7.–11.8.2019 alennus on 10 prosenttia). Lopullinen hinta määräytyy lähtöpäivän, -ajan ja varausajankohdan mukaan. Etu suhteessa normaalihintaan näkyy varausvaiheessa.

Etuhinnat koskevat Teollisuusliiton ammattiosastoja ja niiden henkilöjäseniä sekä toimistojen henkilökuntaa sekä muita samalla varausnumerolla matkustavia matkustajia (enintään 9 henkilöä). Alennuksia ei voida myöntää jälkikäteen eikä niitä voi yhdistää muihin alennuksiin tai tuotepaketteihin.

Varaukset ainoastaan Eckerö Linen verkkokaupasta.

Rekisteröidy osoitteessa www.eckeroline.fi/teollisuusliitto.
Mainitse tuotekoodi JARJ19 varauksen yhteydessä.