Vapaalipulla seuraamaan Mestaruusliigaa

Liiton jäsenillä on upea tilaisuus lähteä katsomaan lentopalloa aitiopaikalta. Mobiilijäsenkortistasi löydät vapaalipun yhteen Mestaruusliigan otteluun. Lähde siis kannustamaan vaikka oma kotijoukkueesi voittoon!

Mestaruusliigan runkosarja pelataan 23.9.2021–6.3.2022. Tänä aikana voit käydä katsomassa yhtä peliä käyttämällä otteluun saapuessasi mobiilijäsenkortistasi löytyvän vapaalipun. Esitä ja käytä lippu lipunmyynnissä.

HUOM!

Koronaviruksesta johtuen osa seuroista pyytää varaamaan paikan otteluun etukäteen. Varmista seuran verkkosivuilta käytäntö lipun hyödyntämiseen.

Naisten joukkueet

Miesten joukkueet

Helsinki Volley
Hämeenlinnan Lentopallokerho
JymyVolley
LiigaPloki
LP Kangasala
LP-Vampula
LP Viesti
Oriveden Ponnistus
Puijo Wolley
Pölkky Kuusamo
WoVo Rovaniemi
Akaa-Volley
Etta
Hurrikaani-Loimaa
Karelian Hurmos
Kokkolan Tiikerit
Raision Loimu
Savo Volley
Team Lakkapää
TUTO Volley
VaLePa
Vantaa Ducks

Jos sinulla ei vielä ole mobiilijäsenkorttia, lataa se vaikka heti. Ohjeet löydät alapuolelta.

Mobiilijäsenkortin latausohjeet

Lentopallon Mestaruusliiga

Mestaruusliiga on Suomen lentopalloilun ylin sarjataso. Sarjassa kamppailevat lentopalloilun kirkkaimmat tähdet miesten ja naisten SM-sarjoista.

Joukkueita löytyy naisissa ja miehissä yksitoista, joten vauhtia ja tiukkoja tilanteita ei tästä sarjasta puutu. Otteluita pelataan usealla paikkakunnalla etelästä pohjoiseen ja lännestä itään.

Nämä 22 joukkuetta metsästävät Suomen mestaruutta. Mestaruuden myötä joukkue saa oikeuden edustaa seuraavalla sarjakaudella Suomen lentopalloa kovimpia eurooppalaisia joukkueita vastaan Euroopan Mestarien liigassa.

Lisätietoa löydät Mestaruusliigan verkkosivuilta.

Naisten otteluohjelman löydät tästä.

Miesten otteluohjelman löydät tästä.

Seuraa Mestaruusliigaa myös sosiaalisessa mediassa

Teollisuusliiton ja Lentopalloliiton yhteistyö

Teollisuusliitto ja Lentopalloliitto aloittivat kaksivuotisen yhteistyön kesällä 2020.

Yhteistyön myötä Teollisuusliitto on mukana tukemassa Lentopalloliiton toimintaa ympäri Suomen, ja näkyy lentopallon tärkeimmissä tapahtumissa, kuten Mestaruusliigassa, Suomen Cupissa, Power Cupissa ja lentopallon EM-kisoissa Tampereella syksyllä 2021.

Teollisuusliitto on poikien maajoukkueen, Murikoiden, pääkumppani. Kokoushotelli Murikanranta toimii erityisesti poikien, mutta myös tyttöjen maajoukkueiden leiripaikkana Lentopalloliiton valmennuskeskuksen ohella.