Polttoaineet

Teboil 31.12.2019 saakka

Teboil tarjoaa Teollisuusliiton jäsenille alennusta bensiinistä ja dieselöljystä sekä voiteluaineista, autokemikaaleista, pesusta ja nestekaasun täytöstä.

Teboil antaa alennusta bensiinistä ja dieselöljystä 2,1 snt/litra. Katso tarkemmin www.teboil.fi/liitto.

Lisäksi saat Teboil-huoltamoilla 10 prosenttia alennusta voiteluaineista (koskee alle 10 litran astioita). Autokemikaaleista ja pesusta alennus on 5 prosenttia ja nestekaasun täytöstä 5 prosenttia.

Miten saat alennuksen

Alennuksen saat näyttämällä jäsenkorttisi kassalla tai syöttämällä sen kortti-seteliautomaattiin ennen maksua.

Huoltamon kassalla jäsenkortin edut voi hyödyntää maksamalla käteisellä, pankkikortilla, Visalla, MasterCardilla tai Plussa-ominaisuuden sisältävällä maksukortilla (tällöin ei siis kerry Plussaa).

Automaatilla jäsenkortin edut voi hyödyntää maksamalla käteisellä, pankkikortilla, Visalla tai MasterCardilla. Plussa-ominaisuuden sisältävillä maksukorteilla kertyy ainoastaan Plussaa. Viimeisimpänä automaattiin syötetyn kortin edut jäävät voimaan.

Kortti on näytettävä kassalla tai syötettävä automaattiin ennen maksua. Kassa tai automaatti laskee alennuksen suoraan pois ostostesi hinnasta.

Teboilin nettisivuilta (www.teboil.fi) löytyy asema- ja reittihaku, joiden avulla Teboilin asemat ja niiden palvelut löytyvät nopeasti ja helposti – myös älypuhelimella!

Etuja maksuaikakortilla

Teboil tarjoaa liiton jäsenille myös Teboil-maksuaikakortin. Sillä tehdyistä ostoista saa alennusta bensiinistä ja dieselöljystä 2,2 snt/litra, nestekaasusta 5 prosenttia ja voiteluaineista 10 prosenttia (ei koske yli 10 litran astioita).

Lisätietoja jäseneduista Teboilin nettisivuilta

Tietoa maksuaikakortista