Metallirannan kesän lomaviikot ovat haettavissa

Metalliranta on Teollisuusliiton jäsenille ja heidän perheilleen tarkoitettu vapaa-ajanalue, joka sijaitsee luonnon keskellä rauhallisessa merimaisemassa. Alue sijaitsee Tavistholmenin saaressa Loviisan Valkossa.

Alueen pysäköintipaikalta on alle kilometrin kävelymatka majoitusalueelle. Tavaroiden kuljetukseen on välineet tai tarvittaessa kuljetukseen saa myös apua. Pysäköintipaikan osoite on: Pitkäniityntie 18 A, Valko (Loviisa).

Metallirannassa on viisi 20 neliömetrin kokoista majoitushuoneistoa, joissa jokaisessa on neljä vuodepaikkaa ja kaksi varavuodetta. Osa vuodepaikoista sijaitsee parvella. Kahdessa huoneistossa on mahdollista pitää lemmikkieläimiä.

Lomaviikon kesto on viisi vuorokautta ja se alkaa maanantaina kello 12 ja päättyy lauantaina kello 12.

Viikon hinta on 140 euroa, mikä sisältää majoituksen ja saunan sekä muiden yhteisten tilojen ja välineiden käytön. Huomaathan, että loma-asunnot on tarkoitettu ainoastaan Teollisuusliiton jäsenille ja heidän perheilleen.

Huoneistojen varustus

Huoneistoissa on patjat, tyynyt ja peitteet kuudelle. Lakanoista ja pyyhkeistä tulee majoittujan huolehtia itse. Huoneissa on muun muassa kahvinkeitin, jääkaappi sekä kuuden hengen astiasto.

Rannan keskusrakennuksen yhteydessä on keittiö ruuan valmistusta varten sekä wc:t, suihkut ja muut sosiaalitilat. Alueella on myös langaton internet-yhteys, yhteinen sauna, ulkogrilli ja soutuvene sekä pelastusliivejä.

Hae nyt

Metallirannan lomaviikot ovat haettavissa ajalle 28.5.–1.9. (viikot 22–35).

Hakemukset tulee tehdä 20.4.2018 mennessä.

Lomaviikot arvotaan kaikkien hakijoiden kesken huhtikuussa viikolla 17. Lomaviikon saaneille ilmoitetaan kirjallisesti. Ilmoituksen mukana lähetetään lasku, joka tulee maksaa viimeistään eräpäivänä.

Voit ilmoittautua lomaviikolle tästä linkistä.

Lisätietoja

Satu Tahvanainen puh. 020 774 1305 tai satu.tahvanainen@teollisuusliitto.fi
Ari Kolehmainen puh. 020 774 1303 tai ari.kolehmainen@teollisuusliitto.fi