Hyödynnä liiton urapalveluita

”Henkilökohtainen valmennus oli räätälöity minun tarpeisiini, oman itseni kautta. Kaikki keskustelu käytiin minun esittämistäni omaa uraa koskevista kysymyksistä.”

”Aihekokonaisuudet oli hyvin mietitty eri osioiksi. Henkilökohtainen valmentaja oli aidosti kiinnostunut auttamaan minua.”

Monipuoliset urapalvelut kaikkien jäsenten käytettävissä

Teollisuusliitto tukee jäseniään tarjoamalla jäsentensä käyttöön monipuoliset ja maksuttomat urapalvelut. Urapalvelut tuottaa liiton yhteistyökumppani UP Partners.

Mikäli kaipaat apua työnhakuun tai oman osaamisesi kehittämiseen voit varata ajan henkilökohtaiseen valmennukseen osoitteesta urapalvelut.fi/teollisuusliitto. Palvelun avulla saat tukea myös omaan hyvinvointiisi ja työpaikan pulmatilanteiden ratkaisemiseen.

Voit hyödyntää palvelua sijainnistasi riippumatta, sillä valmentaja ohjaa puhelimen tai videoyhteyden välityksellä. Ajanvarausjärjestelmästä saat valittua juuri sinulle sopivan ajan. Helppoa ja vaivatonta!

Muun muassa nämä palvelut ovat käytettävissäsi verkkopalvelussa:

  • Omavalmentaja auttaa sinua henkilökohtaisesti. Voit varata oman ajan puhelin- tai videovalmennukselle suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, viroksi tai venäjäksi.
  • Osallistu UP Webinaareihin, joita on tarjolla vuosittain jopa 40 kappaletta.
  • Verkkokurssit ja -työkalut ovat hyödynnettävissäsi missä ja milloin tahansa.
  • Laajasta videokirjastosta löydät lisää vinkkejä ja valmennusta kellon ympäri.
  • Työpaikan luottamustehtävistä kiinnostuneille on tarjolla omat kurssikokonaisuudet.
  • Chat ja puhelintuki neuvovat kysymyksissäsi urapalveluihin, valmennuksiin, työelämään ja työllistymiseen liittyen.

Kirjautuminen tapahtuu pankkitunnuksilla. Järjestelmä tunnistaa kirjautumisen ja ohjaa automaattisesti palveluntarjoajan sivuille.

Kirjaudu urapalveluihin tästä

Liity myös Teollisuusliiton urapalvelut ja duunivalmennus -Facebook-ryhmään! UP Partnersin uravalmentaja palvelee sinua Facebookissa kerran viikossa, jolloin voit kysyä valmentajalta sinua askarruttavia kysymyksiä. Lisäksi ryhmässä saa hyviä vinkkejä ja vertaistukea muilta jäseniltä.

Katso videoesittelyt urapalveluista:

 

Tarvitsetko apua?

UP Partnersin urapalveluita ja järjestelmän käyttöä koskevissa kysymyksissä voit kääntyä chat-palvelun puoleen. Arkipäivisin chat palvelee kello 10–12, minkä jälkeen saapuneisiin viesteihin vastataan seuraavana arkipäivänä.

Voit kysyä chat-palvelussa kysymyksiä myös ilman kirjautumista. Muistathan jättää yhteystietosi, niin asiakaspalvelija palaa sinulle mahdollisimman pian.

Voit myös soittaa numeroon 040 220 6769. Puhelinpäivystys palvelee arkisin kello 10–12.

Jäsentarinoita urapalveluiden käytöstä

Anne

Veli-Pekka

Riku