Erinomaiset jäsenvakuutukset sekä rahanarvoiset jäsenedut

Sinä saat Teollisuusliiton jäsenenä nämä vakuutukset:

  • Liittovakuutus, johon kuuluu vapaa-ajan matkustajavakuutus sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus.
    • Matkustajavakuutuksesta on hyötyä, jos esimerkiksi loukkaannut tai sairastut lomamatkalla. Matkustajavakuutukseen sisältyvät myös samalla matkalla mukana olevat omat alle 20-vuotiaat lapset ja lapsenlapset.

Tapaturmavakuutus kattaa tapaturmien hoitokuluja (kuten lääkärikäynnit) sekä sisältää turvaa pysyvän vammautumisen ja tapaturmaisen kuoleman varalta.

  • Järjestövakuutus liiton tilaisuuksissa sattuvien vahinkojen varalle.
  • Luottamushenkilöiden liittovakuutus, joka on tarkoitettu luottamushenkilörekisteriin kuuluville liiton jäsenille.

Tutustu vakuutusten sisältöön ja löydä vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin osoitteessa if.fi/teollisuusliitto.

Sinua auttaa myös teollisuusliittolaisten oma palvelunumero Ifissä 010 19 19 95 (maanantaista perjantaihin kello 8–20, vahingot maanantaista perjantaihin kello 8–18).

Sinulle on tarjolla Suomen edullisin henkivakuutus* 61 % normaalihintoja edullisemmin

Henkivakuutus turvaa perheesi taloushuolilta, jos sinulle sattuisi pahin. Saat itsellesi ja puolisollesi henkivakuutuksen 61 % normaalihintoja edullisemmin osoitteessa henkivakuutuskuntoon.fi.

Voit myös täydentää liiton ottamaa tapaturmaturvaa Primus-tapaturmavakuutuksella. Samalla voit vakuuttaa edullisesti muut perheenjäsenesi tapaturmien varalta.

*Vakuutus- ja rahoitusneuvonta FINE:n tekemä hintavertailu 9/2016. Primus-henkivakuutuksen myöntää Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva. Primus-henkivakuutuksen myy If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike.

Tiesitkö, että Teollisuusliiton jäsenenä voit saada tuntuvia alennuksia myös muista vakuutuksistasi?

Jo pelkällä oman kodin kotivakuutuksella tai kaskovakuutuksella pääset mukaan If Etuohjelmaan ja saat 11 prosentin alennuksen, kun vastaanotat vakuutuspostisi sähköisesti Omille sivuille. Parhaimmillaan alennuksesi on 16 %, sillä etusi kasvavat asiakkuutesi mukana.

If Etuohjelman jäsenenä kerrytät vahingottomilta vuosilta myös If Omavastuurahaa, jopa 40 euroa vuodessa – aina 200 euroon saakka. Omavastuurahalla voit pienentää omavastuutasi, jos vahinko sattuu.

Tutustu tarkemmin ja hyödynnä sinulle kuuluvat edut:

Tulosta työpaikan ilmoitustaululle tiedote jäsenten matkavakuutuksesta