Jäsenyysneuvoja Teollisuusliittoon

Teollisuusliitto ry hakee jäsenyysneuvojaa liiton keskustoimiston jäsenyysyksikköön määräaikaiseen työsuhteeseen, äitiysloman sijaiseksi ajalle 27.10.2018−10.9.2019.

Jäsenyysneuvojana hoidat jäsenrekisteriä, jäsenmaksuasioita, jäsenyysneuvontaa ja puhelinpalvelua.

Edellytämme sinulta hyviä tietoteknisiä taitoja, asiakaspalveluasennetta, joustavuutta ja paineensietokykyä, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä ruotsin ja englanninkielen taitoa asiakaspalvelutehtävissä.

Arvostamme oma-aloitteellisuutta ja yhteistyökykyä. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen järjestöjen jäsenrekistereistä.

Mikäli olet etsimämme henkilö, toimita hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 20.9.2018 sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@teollisuusliitto.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kirsi Jääskeläinen sähköpostilla kirsi.jaaskelainen@teollisuusliitto.fi ja puhelimitse 040 709 4498 tiistaina 11.9. kello 14−15 ja maanantaina 17.9. kello 9−11.

Teollisuusliitto on Suomen suurin teollisuusalojen ammattiliitto, johon kuuluu 226 000 jäsentä.  Olemme osa suomalaista yhteiskuntaa ja maailmaa. Ennakoimme, mitä tapahtuu jäsenten arjessa, työpaikoilla, työmarkkinoilla, politiikassa ja taloudessa, jotta voimme toimia ajoissa ja vaikuttaa tulevaan. Solmimme työehtosopimukset 33:lle eri sopimusalalle. Uskomme yhteisvoimaan, sopimiseen ja neuvokkuuteen.