Ruotsinkielinen toimittaja

Etsimme Teollisuusliiton viestintäyksikköön, Helsingin keskustoimistoon, 16 muun viestinnän ammattilaisen työkaveriksi ruotsinkielistä toimittajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.10.2018–16.10.2020. Tehtävänäsi on tuottaa sisältöjä jäsenlehti Tekijän printti- ja verkkolehteen sekä liiton sähköisiin kanaviin ja muihin julkaisuihin. Pääset myös tekemään käännöstöitä ja niiden koordinointia. Työhösi kuuluu säännöllisesti matkustamista kotimaassa.

Työskentelykielemme on suomi ja toivommekin, että pystyt sujuvasti osallistumaan keskusteluihimme suomeksi ja tuottamaan tarvittaessa myös suomenkielistä tekstiä. Odotamme, että ruotsin kielen taitosi on äidinkielen tasoinen.

Olet journalistina jo kenties kannuksesi ansainnut, mutta haluat kehittyä eteenpäin. Työskentelyotteesi on oma-aloitteinen ja ripeä. Haistat heikotkin signaalit ja uutisnenäsi on hyvä. Seuraat yhteiskunnallisia tapahtumia ja ilmiöitä aktiivisesti. Hyvä yleissivistyksesi on tukeva pohja työllesi. Olet myös kiva työkaveri.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan suomalaiseen työelämään. Työtäsi tukevat ajanmukaiset työvälineet sekä mahtava porukka. Kiitoksena työpanoksestasi tarjoamme hyvät henkilökuntaedut ja kilpailukykyisen palkan. Lähetä suomenkielinen hakemuksesi viimeistään 16.9.2018 osoitteeseen rekrytointi@teollisuusliitto.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa päätoimittaja Petteri Raito, puh. 040 728 4615, seuraavina aikoina: maanantai 10.9. kello 9.30–10.30, tiistai 11.9. kello 12–13 ja perjantai 14.9. kello 9–10. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla petteri.raito@teollisuusliitto.fi.

Teollisuusliitto on Suomen suurin teollisuusalojen ammattiliitto ja osa suomalaista yhteiskuntaa ja maailmaa. Ennakoimme, mitä tapahtuu jäsenten arjessa, työpaikoilla, työmarkkinoilla, politiikassa ja taloudessa, jotta voimme toimia ajoissa ja vaikuttaa tulevaan. Uskomme yhteisvoimaan, sopimiseen ja neuvokkuuteen.