Työoikeusjuristi Teollisuusliittoon

Teollisuusliitto ry hakee työoikeusjuristia liiton keskustoimiston oikeudelliseen yksikköön määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.10.2018−30.4.2019. Työoikeusjuristin tehtäviin kuuluu muun muassa työoikeudellisten erimielisyysasioiden hoitaminen, liiton jäsenistön työsuhdeneuvonta ja kouluttaminen sekä liiton muun henkilöstön tukeminen edunvalvontatyössä.

Etsimällämme henkilöllä on oikeustieteellinen loppututkinto (OTM/OTK), työ- ja työehtosopimusoikeudellista osaamista sekä kokemusta erimielisyysasioiden hoitamisesta ja työmarkkinatoiminnasta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää itsenäistä ja palveluhenkistä työskentelyotetta sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tarjoamme monipuolisen ja kiinnostavan työnkuvan ohella ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön sekä mahdollisuuden osallistua liiton edunvalvontatyön kehittämiseen toiminnan muutosvaiheessa.

Mikäli olet etsimämme henkilö, toimita hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 19.9.2018 sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@teollisuusliitto.fi. Tehtävä täytetään 1.10. alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa oikeudellisen yksikön päällikkö Anna Tapio 10.9. kello 10−12 (puh. 050 303 9268).

Teollisuusliitto on Suomen suurin teollisuusalojen ammattiliitto, johon kuuluu 226 000 jäsentä.  Olemme osa suomalaista yhteiskuntaa ja maailmaa. Ennakoimme, mitä tapahtuu jäsenten arjessa, työpaikoilla, työmarkkinoilla, politiikassa ja taloudessa, jotta voimme toimia ajoissa ja vaikuttaa tulevaan. Solmimme työehtosopimukset 33:lle eri sopimusalalle. Uskomme yhteisvoimaan, sopimiseen ja neuvokkuuteen.