Koulutuksen matkustusohjeet ja matkakulukorvaukset

1. Opistokurssit Murikassa ja Helsingissä

Murikka-opistolla, Teiskossa

Suositeltavaa on, että käytetään julkista liikennettä ja omilla autoilla kuljettaessa poimitaan kyytiin mahdollisimman monta koulutukseen osallistujaa.

  • Oman auton käytöstä korvataan 0,30 €/km. Jos samalla autolla matkustaa vähintään kaksi kurssille tulijaa, oman auton käytöstä korvataan 0,46 €/km. Omaa autoa käytettäessä parkkimaksut korvataan tositteiden mukaan.
  • Taksin käyttö on sallittua vain silloin, kun julkista liikennettä ei ole tai omaa autoa ei ole käytettävissä. Taksia voi käyttää lähinnä liityntäliikenteen järjestämiseksi. Taksin käytöstä on sovittava aina etukäteen Murikan vastaanoton kanssa, puh. 020 774 1500. Vain ennalta sovitut taksikulut korvataan.
  • Julkisilla kuljettaessa voit tilata matkaliput etukäteen liiton matkapalvelusta [email protected] tai puhelimitse numerosta 020 774 1666.

Hakaniemessä, Helsingissä

Matkustettaessa Murikan sivutoimipisteen koulutustilaisuuksiin pääkaupunkiseudulle edellä mainittujen ohjeiden lisäksi

  • Pori–Jyväskylä–Lappeenranta-linjan pohjoispuolelta on lentokoneen käyttö sallittua. Lentomatkustaminen sovitaan aina matkapalvelun kanssa lähtökohtana niin, että lentomatkan kustannukset eivät ylitä vastaavan junamatkan kustannuksia. Ennen kuin otat yhteyttä matkapalveluun, selvitä matka-aikataulu ja -reitti. Lentoasemalta Helsinkiin tultaessa käytetään lähijunaa tai bussia, taksin käyttö ei ole sallittua. Lähijunan lippu oikeuttaa Helsingissä sisäiseen liikenteeseen Rautatientorilta Hakaniemeen (bussi, metro, raitiovaunu), johon Murikan kurssien majoitus on pääsääntöisesti järjestetty.

Pysäköintikustannukset maksetaan silloin, kun matkustaa Murikan kursseille julkisilla ja oma auto pitää jättää lähtöpaikan juna- tai lentoasemalle. Muussa tapauksessa pysäköintikuluja ei korvata.