Kliv upp i Olympiastadions torn

Olympiastadions torn är bland de mest kända byggnaderna och sevärdheterna i Helsingfors och Finland. Historien bakom Olympiastadions torn sträcker sig över 80 år bakåt i tiden och innehåller många berättelser och festliga stunder.

Det 72 meter höga tornet på Olympiastadion är en av de bästa platserna att beundra hela Helsingfors stadsutsikt. Tornet är öppet på vardagar fram till kvällen och även på veckosluten. Möjligheten att se staden även i kvällsbelysning har väckt intresse under flera årtionden.

Industrifackets förmån till Olympiastadion – besök i Stadiontornet

  • Vuxna 5 euro/person
  • Barn och ungdomar 3 euro/person

Förmån genom att visa medlemskortet i besökarcentret. Förmånen gäller för personer i samma besökargrupp som medlemmen.

Öppettider

Ankomst till Olympiastadion