CityShopparis sommarkampanj till Industrifackets medlemmar: Elisa Kirja och Elisa Viihde Viaplay till förmånspris

Som medlem i Industrifacket får du tjänsten Elisa Kirja Premium i tre månader till halva priset, dvs. endast 8,49 €/mån., varefter beställningen fortsätter till priset 16,99 €/mån. Elisa Kirja Premium innehåller fantastiska 110 timmar lyssnings- och lästid varje månad.

Elisa Kirja är en inhemsk boktjänst i vars stora urval du alltid hittar något som du gillar att lyssna på och läsa. Där finns också ett stort utbud av innehåll på svenska.

Elisa Kirja-kampanjen gäller i CityShoppari-appen fram till 31.8.2023.

Filmer och originalserier till medlemspris

På Elisa Viihde Viaplay är du bland de första att se populära originalserier och toppfilmer. Njut av det stora urvalet av finska, nordiska och internationella kvalitetsserier och filmer. Ett urval som förnyas ständigt och som du inte ser någon annanstans.

Nu får du Elisa Viihde Viaplay i tre månader till halva priset. Förmånen är värd 19,48 euro.

Lös in din Elisa Viihde Viaplay-förmån senast 1.7.2023 på adressen viaplay.fi/redeem med koden som finns i CityShoppari-appen. Efter förmånsperioden fortsätter beställningen till det normala priset 12,99 €/månad. Du kan avsluta prenumerationen när som helst. Erbjudandet gäller endast nya Elisa Viihde Viaplay-kunder.

Har du ännu inte CityShoppari? Som medlem i Industrifacket hittar du nedladdningslänken till CityShoppari på ditt mobila medlemskort.