Dra nytta av Ikaalinen Spa & Resorts sommarkampanj med medlemsförmåner

Som medlem i Industrifacket får du -50 % rabatt på dagspriset på Ikaalinen Spa & Resort 1.5–30.6.2023.

Dra nytta av specialerbjudandet i maj-juni och njut av semestern på Resorten till ett kanonpris. Du får -50 % rabatt på alla boendealternativ i Ikaalinen Spa & Resorts webbutik genom att använda en rabattkod vid bokning. Du hittar koden på Industrifackets mobila medlemskorts menun Sommarkampanj Ikaalinen Spa & Resort.

Alla boenden inkluderar även frukost och gratis tillgång till spaavdelningen och gymmet.

Bokningar direkt i webbutiken på ikaalinenspa.fi. Erbjudandet gäller endast nya bokningar, kan inte kombineras med andra erbjudanden, begränsad tillgänglighet. Gäller boenden 1.5–30.6.2023 så länge det finns rum kvar. Boendet betalas vid bokningstillfället, ingen ångerrätt eller bytesrätt. Evenemangsbiljetter säljs separat. Extrasängar till ordinarie pris.

Adress: Ikaalinen Spa & Resort, Huvilatie 2, 39500 Ikalis

Som medlem i Industrifacket kan du få medlemsrabatt på boende även efter kampanjperioden. Läs mer.