Lägg in din ansökan till Metallstrandens semesterbostäder

Metallstranden är ett rekreations-område för Industrifackets medlemmar samt deras familjer. Området på 30 hektar finns på ön Tavistholmen i Valkom i Lovisa.

Det finns ingen bilväg till ön. Från områdets parkeringsplats är det cirka en kilometer gångavstånd till inkvarteringsområdet. Det finns kärror för varutransporter. Adressen till parkeringsplatsen: Långängsvägen 18 A, Valkom (Lovisa).

Metallstranden har fem 20 kvadratmeter stora inkvarteringsrum, där det i varje rum finns fyra bäddplatser samt två reservmadrasser. En del av bäddplatserna finns på loft. I två lägenheter får man ha husdjur.
Den fem dygn långa semesterveckan börjar måndag klockan 12 och slutar lördag klockan 12.

Priset för en semestervecka är 140 € vilket innefattar inkvartering samt möjlighet till bastu och roddbåt. Metallstrandens semesterbostäder är avsedda enbart för Industrifackets medlemmar och deras familjer.

Bostädernas utrustning

I bostäderna finns madrasser, dynor och täcken för sex personer. Hyresgästen bör själv sköta om lakan och handdukar. I rummen finns bland annat kaffekokare, kylskåp samt kärl för sex personer.

Semesterfirarna kan tillreda sin mat i det gemensamma köket som finns i Metallstrandens centralbyggnad. I centralbyggnaden finns också wc/dusch och andra socialutrymmen. På området finns också trådlöst internet, en gemensam bastu, en utegrill och en roddbåt samt flytvästar.

Ansök nu

Nu kan du ansöka om Metallstrandens semesterveckor 28.5–1.9. (veckorna 22–35).

Ansökningarna ska vara gjorda senast den 20.4.2018.

Semesterveckorna lottas ut i april vecka 17 mellan alla dem som lämnat in en ansökan. Resultatet av lottdragningen meddelas skriftligen åt dem som fått en semestervecka. Med meddelandet skickas räkningen som ska betalas senast på förfallodagen.

Här kan du lägga in din ansökan

Mera information:

Satu Tahvanainen tel. 020 774 1305 eller satu.tahvanainen@teollisuusliitto.fi
Ari Kolehmainen tel. 020 774 1303 eller ari.kolehmainen@teollisuusliitto.fi