Gratisbiljett för att följa Mästerskapsligan

Medlemmarna i facket har en fantastisk möjlighet att gå och titta på volleyboll från läktaren. På ditt mobila medlemskort hittar du en gratisbiljett till en Mästerskapsligans match. Så gå och heja på ditt hemmalag till seger!

Mästerskapsligans serie spelas 23.9.2021–6.3.2022. Under den tiden har du möjlighet att gå och titta på en match med gratisbiljetten som finns på ditt mobila medlemskort. Visa och använd biljetten i biljettkassan.

OBS!

På grund av coronavirusläget förutsätter en del av ligalagen att man på förhand bokar platsbiljetter till matcherna. Kolla på lagets webbsida hurdana regler de infört för biljetterna.

Damligan

Herrligan

Helsinki Volley
Hämeenlinnan Lentopallokerho
JymyVolley
LiigaPloki
LP Kangasala
LP-Vampula
LP Viesti
Oriveden Ponnistus
Puijo Wolley
Pölkky Kuusamo
WoVo Rovaniemi
Akaa-Volley
Etta
Hurrikaani-Loimaa
Karelian Hurmos
Kokkolan Tiikerit
Raision Loimu
Savo Volley
Team Lakkapää
TUTO Volley
VaLePa
Vantaa Ducks

Om du inte redan har ett mobilt medlemskort ladda ned det direkt. Instruktioner till det finns nedan.

Instruktioner för nedladdning av ett mobilt medlemskort

Mästerskapsligan i volleyboll

Mästerskapsligan är den högsta liganivån i finsk volleyboll. I serien kämpar de ljusaste volleybollstjärnorna från herrarnas och damernas SM-serie.

Det finns elva dam- och herrlag var, så det saknas inte fart och tuffa situationer i denna serie. Matcherna spelas på olika platser från söder till norr och från väst till öst.

Dessa 22 lag är på jakt efter att bli en finsk mästare. Mästerskapet ger laget rätt att representera finsk volleyboll mot de tuffaste europeiska lagen i Europeiska Champions League nästa säsong.

Mer information finns på Mästerskapsligans hemsida (på finska).

Du hittar damernas matchprogram här.

Du hittar herrarnas matchprogram här.

Följ Mästerskapsligan även på sociala medier

Ett samarbete mellan Industrfacket och Volleybollförbundet

Sommaren 2020 inledde Industrifacket och Volleybollförbundet ett tvåårigt samarbete.

Genom samarbetet kommer Industrifacket att stödja verksamheten i Volleybollförbundet runt om i Finland och synas på de viktigaste volleybolltävlingarna som Mästerskapsligan, Finska cupen, Power Cup och EM i volleyboll i Tammerfors hösten 2021.

Industrifacket är huvudpartner till pojklandslaget Murikat. Konferenshotellet Murikanranta fungerar som ett lägerställe speciellt för pojkar men även för flicklandslagen vid sidan av Volleybollföreningens träningscenter.