Metallstranden

Semester i Metallstranden i Lovisa

Metallstranden är ett rekreationsområde för Industrifackets medlemmar och deras familjer. Området ligger mitt på naturen på Tavistholmen i Valkom i Lovisa omringad av en lugnande havsmiljö.

Metallstranden erbjuder fem inkvarteringsbostäder på 20 kvm. Varje bostad har fyra bäddar och två extrabäddar. En del av sängarna ligger på loftet. Husdjur är tillåtna i två av lägenheterna. På sommaren kan man också tälta på området.

Områdets parkeringsplats ligger lite under en kilometer från inkvarteringen. Det finns hjälpmedel för att transportera varor och vid behov erbjuds hjälp för transporten. Adressen till parkeringsplatsen är Långängsvägen 18 A, Valkom (Lovisa).

Utrustningen i bostäderna

Bostäderna har madrasser, kuddar och täcken för sex personer. Lakan och handdukar måste gästerna ta med sig. Det finns bland annat en kaffebryggare, ett kylskåp och servis för sex personer i rummen.

I strandens centralbyggnad finns ett kök för matlagning, toaletter, duschar och andra socialutrymmen. Området erbjuder också trådlöst Internet, en gemensam bastu, utegrill, roddbåt och flytvästar.

En del av utrymmen och utrustningen delas med andra.

Reservationer under lågsäsong

Det är möjligt att semestra, bada bastu, organisera ett möte eller utbildning med fackavdelningen eller fira något även utanför sommarperioden. Lågsäsongspriser skiljer sig från sommarens prissättning.

Ytterligare uppgifter: Annika Maunula 050 303 9285, [email protected]