Puutuotesektorin edunvalvontakoulutus, mekaaninen metsäteollisuus ja puusepänteollisuus

Kajaanissa järjestetään 19.–20.5. edunvalvontakoulutus mekaanisen metsäteollisuuden sekä puusepänteollisuuden sopimusalojen luottamusmiehille. Koulutus alkaa lauantaina kello 10 ja päättyy sunnuntaina noin kello 13. Koulutuspaikkana toimii Scandic Kajanus.

Koulutuksen asialistalla on muun muassa Teollisuusliiton, Teollisuuden työttömyyskassan sekä puutuotesektorin ajankohtaiset asiat, oikeudellisen yksikön toiminta, erimielisyys- ja oikeusapuasioiden käsittely liitossa, tämänkertaisen tes-kierroksen tavoitteiden hyödyntäminen, tes-muutokset ja tes-tulkintoja, sairausaika, omailmoitusmalli, sairausloma vuosiloman aikana, työaikamääräykset sekä paikallinen sopiminen.

Tarkempi ohjelma lähetetään osallistujille sähköpostitse ennen koulutusta.

Ilmoittaudu mukaan 2.5. mennessä tästä linkistä.

Lisätietoja

Lisätietoja saat puutuotesektorin sihteeriltä Annika Lehtovuorelta, annika.lehtovuori@teollisuusliitto.fi tai puh. 040 660 1637.