Ammattiosastojen ajankohtaispäivät, Kaakkois-Suomi–Savo-Karjala

Kaakkois-Suomi–Savo-Karjala-toiminta-alueen yhteiset ammattiosastojen ajankohtaispäivät järjestetään Mikkelissä 11.–12.9.

Lähde ammattiosastosi toimijoiden kanssa mukaan innostumaan, keskustelemaan ja hakemaan uutta virtaa toimintaan!

Koronavirustilanteesta johtuen paikkoja on rajoitetusti, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittauduthan mukaan mahdollisimman pian tai viimeistään keskiviikkona 26.8.

Seuraamme koronatilannetta sekä viranomaisten ja terveydenhuollon ammattilaisten ohjeita tarkasti, ja otamme vallitsevan tilanteen huomioon tilaisuuden järjestelyissä (muun muassa turvavälit, majoitus yhden hengen huoneisiin). Myös osallistuminen etäyhteydellä on mahdollinen (ei oikeuta ansionmenetyskorvaukseen), ilmoittautuminen etäosallistujaksi onnistuu ilmoittautumislinkin kautta.

Tilaisuuteen osallistuville maksetaan mahdollinen ansionmenetyskorvaus perjantailta sekä matkakulut korvataan. Tilaisuudesta täytetään sähköinen matkalasku (huom verokortti liitteeksi).

Perjantai 11.9.

9–10 Aamiainen
10–10.15 Päivän avaus ja käytännön asiat, Micke Porkka, aluepäällikkö
10.15–12 KV-yksikön esittely, Mikko Hakkarainen, kv-edunvalvonnan erityisasiantuntija