Ammattiosastojen syyssäpinät, Vaasa–Keski-Suomi

Teollisuusliiton Vaasa–Keski-Suomen alueen syyssäpinöistä ei kannata jäädä pois: luvassa on monipuolista ja mielenkiintoista ohjelmaa!

Kyselytunnilla osallistujat pääsevät tenttaamaan liiton puheenjohtaja Riku Aaltoa. Jäähyväiset järjestöjohtamisen uneliaisuudelle heitetään Juha Heikkalan johdolla. Juhalla on pitkä kokemus työskentelemisestä järjestöissä ja järjestöjen kanssa.

aikaa on varattu myös omaehtoiselle liikunnalle ja kylpylän rientoihin. Toki vapaa-ajan voi viettää vaikkapa terassilla nauttien Peurunkajärven kauniista maisemista. Illalla syödään hyvin hyvässä seurassa ja ehkä jopa pyörähdellään tanssilattialla.

Ilmoittaudu keskiviikkoon 23.9. mennessä tästä!

Tarvittaessa voimme rajoittaa ammattiosastokohtaista osallistujamäärää. Teollisuusliitto vastaa tilaisuuden kustannuksista, eikä tapahtumaan ole omavastuuta.

Koronatilanne huomioidaan tilaisuuden järjestelyissä. Majoitus on yhden hengen huoneissa ja kokoustila mahdollistaa väljän sijoittumisen. Pidämme huolta turvaväleistä ja käsidesiä sekä kasvomaskeja on tarjolla niitä haluaville.

Syyssäpinöiden ohjelma

Lisätietoja

aluepäällikkö Jukka Seppälä, puh. 0400 878 395 tai

vastaava aluetoimitsija Jari Leppäkangas, puh. 050 592 3095

Tervetuloa! Syyssäpinöissä nähdään!