Jäsenristeily

Vuoden hauskin jäsenristeily 5.–6.9.

Lähde mukaan Teollisuusliiton jäsenristeilylle. Syyskuussa seilataan jälleen Silja Europalla Helsingistä Tallinnaan. Luvassa on huippuesiintyjiä, hauskaa tekemistä, hyvää ruokaa ja parasta porukkaa.

Risteilyn pääesiintyjänä on Erin ja diskoväkeä tanssittaa maanmainio Dj Matti Airaksinen. Karaokessa kilpaillaan ja lauletaan koko lauantai-ilta. Sunnuntain tapahtumatorilla tavataan tuttuja ja puhutaan asiaa.

Risteilyn hintaan sisältyy koko ohjelma, hyttipaikka valitussa luokassa, buffet-ruokailu ja aamiainen. Hinnat alkaen 48 euroa / henkilö.

Hinnat

Hytti

Henkilömäärä hytissä

Hinta/henkilö

LUX 2 henkilöä 93 €
A2-hytti 2 henkilöä 80 €
A4-hytti 4 henkilöä 80 €
Perhehytti 6 henkilöä 80 €
B4-hytti 4 henkilöä 65 €
B2S-hytti yhdelle 1 henkilöä 65 €
B2S-hytti kahdelle 2 henkilöä 48 €
C4-hytti 4 henkilöä 48 €

Laiva lähtee Helsingin Länsiterminaalista kohti Tallinnaa lauantaina 5.9. kello 18.30 ja takaisin Helsingissä ollaan sunnuntaina 6.9. kello 16. Maihinnousu Tallinnassa on mahdollista sunnuntaina kello 8–12.

Myynti alkaa keskiviikkona 25.3. kello 10. Kaikki varaukset hoitaa Matkapojat. Varauslinkki ja Matkapoikien yhteystiedot päivitetään tälle sivulle, kun myynti alkaa.

Ryhmävaraukset tehdään sähköpostilla tai verkkosivujen kautta. Ammattiosastojen kannattaa jo hyvissä ajoin valita yhteyshenkilö, joka hoitaa varaukset keskitetysti. Erillistä ilmoitusta Teollisuusliittoon ei tarvitse tehdä.

Yksittäiset varaukset tehdään verkkosivujen kautta tai puhelimitse.

Verkkovaraus on mahdollista tehdä enintään 8 hengelle. Varaushetkellä on ilmoitettava lähtijöiden nimet ja syntymäajat.

Nuorille on oma ilmoittautuminen. Nuorille on varattu kiintiö C4 hyttejä hintaan 48 euroa / henkilö. Kiintiöstä voi varata paikan, jos osallistuu nuorten etkoille ennen reissuun lähtöä.