Luottamusmiesten ja työsuojeluvaltuutettujen ajankohtaispäivä, Oulu–Lappi

Oulun ja Lapin toiminta-alue järjestää ajankohtaispäivän työpaikkojen luottamusmiehille ja työsuojelutehtävissä toimiville perjantaina 9.10. kello 9 alkaen. Ennen tilaisuutta on tarjolla aamiainen kello 8 alkaen.

Koulutus alkaa alue-toimiston terveisillä, jonka jälkeen luottamusmiehet ja työsuojelutehtävissä toimivat jakaantuvat omiin ryhmiin.

Luottamusmiesosion sisältönä talouskoulutus: tilinpäätöksen tunnuslukujen tulkinta ja talouden tilannekatsaus.

Työsuojeluvaltuutettujen osiossa ergonomia, työnsuunnittelu ja -muutos, ennakoivan työsuojelun vuosikello sekä korona ei oikeuta ylilyönteihin työpaikoilla.

Kouluttajina Jukka Saviluoto tutkimusyksiköstä ja Sari Kola työympäristöyk-siköstä. Aluetoimistolta Asko Alasalmi ja Sami Nyman.

Ilmoittautudu 30.9. mennessä tästä linkistä

Osallistujille maksetaan mahdollinen ansionmenetyskorvaus. Matkakulut oman auton käytöstä korvataan 0,25 €/km. Jos samalla autolla matkustaa vähintään kaksi osallistujaa, oman auton käytöstä korvataan 0,43 €/km. Matkalasku tehdään koulutuspäivän jälkeen eAsioinnissa.

Pysäköintihalli (Autotori/Scandic Oulu) Albertinkatu 3. Parkkimaksun saa yhteislaskulle ilmoittamalla rekisterinumeron hotellin vastaanottoon. Tilaisuus järjestetään koronaohjeistukset huomioiden ja viranomaisten päätöksiä seurataan. Osallistuthan tilaisuuteen ainoastaan terveenä.