Medlemskryssning

Årets festligaste medlemskryssning 5–6 september

Kom med på Industrifackets medlemskryssning. I september kommer vi igen att segla med Silja Europa från Helsingfors till Tallinn. På kryssningen utlovas toppartister, trevliga aktiviteter tillsammans, god mat och ett supergäng.

Huvudartisten på kryssningen är Erin, och den förträfflige Dj Matti Airaksinen underhåller discofolket på dansgolvet. Hela lördagskvällen sjunger vi karaoke och även en karaoketävling ordnas. På evenemangstorget på söndag träffar vi bekanta och pratar sakfrågor.

I priset för kryssningen ingår hela programmet, hyttplats i den valda kategorin, buffémåltid och frukost. Priser från 48 euro per person.

Priser

Hytt

Personer/hytt

Pris/person

LUX 2 pesoner 93 €
A2-hytt 2 personer 80 €
A4-hytt 4 personer 80 €
Familjehytt 6 personer 80 €
B4-hytt 4 personer 65 €
B2S-hytt för en person 1 person 65 €
B2S-hytt för två personer 2 personer 48 €
C4-hytt 4 personer 48 €

Fartyget avgår från Västra terminalen i Helsingfors lördagen den 5 september klockan 18.30 och är tillbaka i Helsingfors söndagen den 6 september klockan 16. Om du vill kan du gå iland i Tallinn på söndag klockan 8–12.

Försäljningen börjar onsdagen den 25 mars klockan 10. Alla bokningar sköts av Matkapojat. En länk till bokningen samt Matkapojas kontaktuppgifter läggs till på denna sida när försäljningen startar.

Gruppbokningar görs via e-post eller via webbplatsen. Det lönar sig för fackavdelningarna att i god tid välja en kontaktperson som sköter bokningarna centraliserat. Inget separat meddelande behöver skickas till Industrifacket.

Enskilda bokningar görs via webbplatsen eller via telefon.

Nätbokningar kan göras för högst 8 personer. Vid bokningen ska deltagarnas namn och födelsedatum meddelas.

För unga personer finns en egen anmälan. För unga personer har en kvot av C4 hytter reserverats till ett pris av 48 euro per person. Du kan boka en plats inom kvoten om du deltar i förfesten för unga innan resan.