Nuorisovastaavapäivät

Nuorisovastaavapäivät on täysin maksuton tapahtuma sinulle, joka olet ammattiosastosi nuorisovastaava, nuorisojaoston jäsen tai aktiivisesti mukana aluenuorten toiminnassa. Myös muut toiminnasta kiinnostuneet alle 36-vuotiaat teollisuusliittolaiset ovat tervetulleita.

Tule tutustumaan muihin Teollisuusliiton nuorisovastaaviin ja jakamaan hyviä käytäntöjä. Samalla sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tulevaisuuteesi!

Päivien aiheet

Tulevissa eduskuntavaaleissa ratkaistaan, jatkuuko nykyisten hallituspuolueiden sanelu- ja kiristyslinja työmarkkinoilla seuraavatkin neljä vuotta. Poliittisen suunnan muuttamiseksi päivien ohjelmassa on Vapaiden valtakunta -kampanjaan liittyviä käytännön toimia.

Aikataulu ja kulut

Tapahtuma on sinulle täysin maksuton, sisältäen majoituksen, täyden ylläpidon sekä matkakorvaukset.

Tapahtuma alkaa lauantaina 6.4. kello 10. Yhteiskuljetus lähtee Tampereen rautatieasemalta kello 9.05. Tapahtuma päättyy sunnuntaina 7.4. kello 14 ja yhteiskuljetus Tampereen rautatieasemalle lähtee kello 14.45.

Murikkaan on mahdollista saapua jo perjantai-iltana, jos matkasi on pitkä tai jos lauantaina saapuminen on sinulle hankalaa.

Ilmoittaudu 22.3. mennessä tästä linkistä.

Paikkoja on rajoitetusti.

Lisätiedot

Järjestötoimitsija Petteri Männistö, puh. 0400 514 403.