Nuorten ajankohtaispäivä, Helsinki–Uusimaa

Helsingin ja Uudenmaan Nuorten ajankohtaispäivä 29.8.2020

Tervetuloa osallistumaan Teollisuusliiton Helsingin ja Uudenmaan nuorten ajankohtaispäivään Espoon Sissos Arenalle (läntinen teollisuuskatu 26, 02920 Espoo). Luvassa info liiton ajankohtaisista asioista sekä peli Sissoksen ulkopaintball pelikentällä. Tapahtuma on jäsenille maksuton ja osallistujille korvataan matkakuluja julkisten kulkuneuvojen taksan mukaan. Tapahtuma alkaa kello 12.00 ja kestää noin kolme tuntia.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 14.8.2020. Paikkoja on rajattu määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuneille lähetetään tarkempi ohjelma ja muuta infoa sähköpostilla lähempänä tapahtumaa.

Huomioithan, että et osallistu kurssille sairaana sekä huolehdit hyvästä hygieniasta kaikissa kohdin.

Aluetoimitsija Ville Kari, [email protected], 045 6724568