Nuorten Liittoillat / Uusimaa 9.3. (12.4., 6.6., 10.8.)

Esittely / Presentation

Uudenmaan toiminta-alueen nuorisojaosto järjestää Nuorten Liittoillat kokonaisuuden 9.3., 12.4., 6.6. ja 10.8.2022. Liittoiltaosiot pidetään klo. 17.00-20.00 ja liittoiltaosiokokonaisuuden jälkeen FlowFestarille osallistuminen.

Kohderyhmä / Målgrupp

Nuoret

Sisältö / Innehåll

TESSI? Työehdot? Vastauksia askarruttaviin kysymyksiin. Yhdessä tekemistä – yhteinen flow! Opitaan uutta, pohditaan, mitä on mielen päällä ja tehdään yhdessä merkityksellistä toimintaa. Jokaisesta illasta saat leiman liittoiltapassiin ja täydellä passilla voit lunastaa 3 päivän lipun 2022 Flow Festarille. Liittoiltaosuudet pidetään Helsingin Hakaniemessä. Matkakulut korvataan julkisten kulkuneuvotaksojen mukaisesti tai oman auton käytöstä 0,25€/km. (Vallitsevan koronapandemian vuoksi, iltojen päivänmääriin voidaan tarvittaessa tehdä muutoksia).

Koulutuspaikka / Utbildningsplats

Teollisuusliitto, kokoustila Kaski