Varsinais-Suomi–Satakunta-alueen perhepäivä Turussa

Tervetuloa koko perheen tapahtumaan 25.5. Turkuun, Turun Linnaan ja Forum Marinumiin.

Osallistumismaksu on aikuisille 5 euroa ja 3–15-vuotiaille lapsille 3 euroa. Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Alle 3-vuotiaiden osalta riittää, että heidät ilmoitetaan osallistujiksi.

Ennakkoon ostetut liput vaihdetaan rannekkeeseen tapahtumapäivänä 25.5. kello 9.30–12 Forum Marinumin Messissä osoitteessa Linnankatu 72. Rannekkeiden jakopaikan löydät tästä kartasta numeron 13 kohdalta.

Ilmoittaudu 14.5. mennessä tästä

Ohjelma ja lisätietoa

Tapahtuma järjestetään kello 10–15.

Rannekemaksuun sisältyy pääsy Turun Linnaan opastetuille kierroksille. Kierrokset järjestetään puolen tunnin välein ja niillä on suomen-, ruotsin- ja englanninkielinen opastus. Lisäksi järjestetään muun muassa lasten ritarikierroksia. Linnanpuistossa on tarjolla sirkusnäytöksiä.

Rannekemaksuun sisältyy myös pääsy Forum Marinumiin. Museossa oppaat kertovat merenkulusta ja laivojen rakentamisesta. Lisäksi tarjolla on lastenohjelmaa.

Rannekkeella pääsee myös muun muassa seuraaviin laivoihin:

  • Suomen Joutsen,
  • Bore ja
  • Miinalaiva Keihässalmi.

Turun kaupunki järjestää 23.–26.5. samalla alueella Jokisataman avajaiset. Tarjolla on monipuolista ilmaisohjelmaa lauantaina. Tapahtumat levittäytyvät Turkuun päin jokilaivoille sekä tapahtumalavalle. Avajaisten tarjontaan voit tutustua tarkemmin täällä.

Alueella on monia ruokapaikkoja, joista tulee vinkkejä tänne.

Kuljetukset

Toivomme, että ammattiosastot markkinoisivat tapahtumaa ja järjestäisivät yhteiskuljetuksia. Mikäli useampi osasto järjestää yhteisiä kuljetuksia, aluetoimistot auttavat jakamalla ilmoittautumislinkkejä ja yhteystietoja.

Tulosta mainos tästä