Practical Communications for meetings

Esittely / Presentation

This course will look at the more technical parts of trade union communication, such things as meetings and the formal language, words and expressions, used when taking part, writing motions and how to run and chair a formal meeting and a more informal seminar.

Edustatko liittoasi ulkomailla englanniksi? Kokoussanasto kansainvälisissä yhteyksissä on muodollista. Ilmaisut ja käytännöt voivat myös olla erilaisia, kuin mihin Suomessa olemme tottuneet. Tältä kurssilta saat hyvät lähtökohdat ymmärtää kv-kokouksiin liittyvää sanastoa, terminologiaa ja käytäntöjä. Kurssin kesto on kaksi päivää ja se toteutetaan lähikoulutuksena Työväen Akatemian tiloissa yhteisenä kurssina eri liittojen aktiiveille.

Kohderyhmä: työpaikkojen luottamushenkilöt, joiden työpaikalla työkieli on englanti, tai työpaikalla on vieraskielistä työvoimaa tai toimit työpaikan EVC tehtävissä.

Teollisuusliitto valitsee kurssille 10 henkilöä ja korvaa valituille mahdolliset majoituskulut. Matkakuluja voi tiedustella omasta ammattiosastostansa.

Kohderyhmä / Målgrupp

Luottamushenkilöt, Työsuojeluhenkilöt, Järjestötoimijat, Aktiivit

Sisältö / Innehåll

Koulutuspaikka / Utbildningsplats

Työväen Akatemia
Vanha Turuntie 14
02700 Kauniainen

Kysy lisätietoja / Mer information

Kurssin järjestelyistä voit tiedustella [email protected]