Työelämän englantia, peruskurssi verkossa/ General English Skills for Trade Unionists

Esittely / Presentation

This is an opportunity to develop your general English skills as well as to look at the specific vocabulary used with different trade union and working life topics and issues.

Tämä on Työväen Akatemian järjestämä perinteinen englanninkielen kurssi ay- ja työelämäsanastolla, jos englannin kielen taitosi arkipäivän tilanteissa on sujuvaa. Kurssin opettajana toimii natiivi englanninkielen opettaja, joka ymmärtää myös suomea. Opetus tapahtuu kuitenkin englanniksi ja saat todellista kielikylpyä. Teemme pienen kielitestin kurssin alkuun ja sen päätteeksi, jotta huomaat edistymisesi. Kurssi on työmäärältään noin 32 tuntia ja sen kesto on 10 viikkoa. Kurssi järjestetään verkko-opiskeluna. Kurssin taso linkittyy kielten eurooppalaiseen viitekehykseen tasoihin B1-B2.

Kohderyhmä: työpaikkojen luottamushenkilöt, joiden työpaikalla työkieli on englanti, tai työpaikalla on vieraskielistä työvoimaa tai toimit työpaikan EWC tehtävissä.

Teollisuusliitto valitsee kurssille 10 henkilöä ja korvaa valituille kurssista aiheutuneet kustannukset.

Kohderyhmä / Målgrupp

Luottamushenkilöt, Työsuojeluhenkilöt, Järjestötoimijat, Aktiivit

Sisältö / Innehåll

Kurssit maanantai iltapäivisin 1,5 tuntia ja niihin voi osallistua eri liittojen jäsenet. Kurssiaika 9.1.2023-20.3.2023 (ei opetusta viikolla 8).

Koulutuspaikka / Utbildningsplats

Verkko-opinnot

Kysy lisätietoja / Mer information

Kurssin järjestelyistä voit tiedustella [email protected]