Työsuojelun ajankohtaispäivä 20.5.2022 / Uusimaa

Esittely / Presentation

Teollisuusliiton työympäristöyksikkö ja Uudenmaan aluekeskus järjestävät Työsuojelun ajankohtaispäivän Original Sokos hotel Vantaalla klo. 9.00-15.00. Tilaisuus on tarkoitettu Uudenmaan toiminta-alueella työsuojelutehtävissä työpaikalla toimiville Teollisuusliiton jäsenille.

Kohderyhmä / Målgrupp

Työsuojeluhenkilöt

Sisältö / Innehåll

Ohjelma: Aluekeskuksen ajankohtaiset asiat (Ville Kari), Vakuutusyhtiö Turvan esittely (Jalo Koskinen), Työympäristöyksikön esittely ja pohjustus (Jenni Uljas), Ajankohtaiset maistiaiset, Työtapaturmista, Rikoksia työsuojelurintamalla, Työturvallisuuskulttuuri. Aikataulu: aamiaisbuffet klo. 8-9 välisellä ajalla, tilaisuus alkaa 9.00, lounas klo. 12.00, iltapäiväkahvit 13.30, Tilaisuuden päätös klo. 15.00.
Matkakulut korvataan julkisten kulkuneuvovälineiden mukaisesti tai oman auton käytöstä 0,30€/km, sekä mahdollinen aiheutuva ansionmenetyskorvaus Teollisuusliiton käytäntöjen mukaisesti.

Koulutuspaikka / Utbildningsplats

Sokos Hotel Vantaa