Työsuojelun ajankohtaispäivä, Helsinki–Uusimaa

Teollisuusliitto ry:n työympäristöyksikkö ja Helsingin ja Uudenmaan aluetoimisto järjestävät työsuojelun ajankohtaispäivät perjantaina 17.5.2019 kello 9–15 Sokos Hotel Vantaalla, osoitteessa Hertaksentie 2, 01300 Vantaa. Ajankohtaispäivä alkaa aamiaisbuffetillakello 8 alkaen.

Ajankohtaispäivät ovat tarkoitettu Helsinki-Uusimaa alueen Teollisuusliiton sopimusalojen työpaikkojen työsuojelutehtävissä toimiville. Tilaisuudessa alustajana toimii Teollisuusliiton työympäristöasiantuntija Marjut Lumijärvi sekä aluetoimitsija Ville Kari Helsingin ja Uudenmaan aluetoimistolta Tikkurilasta.

Osallistujille korvataan matkakulut yleisten kulkuneuvojen taksojen mukaisesti. Oman auton käytöstä korvataan 0,25 € / km. Kuluista tehdään sähköinen matkalasku. Osallistujille maksetaan ansionmenetyskorvaus Teollisuusliiton käytäntöjen mukaisesti.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 12.5. mennessä tästä linkistä

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksen mukaan.

Tervetuloa oppimaan ja keskustelemaan ajankohtaisista työsuojeluasioista!

Katso ohjelma tästä